BiAŁy 16 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Chciałem się pożegnać że wszystkim odchodzę ponieważ zostałem zbanowany i zkreślony z listy adminów Cod Moda na forum będę zaglądał niekiedy Chciałem pozdrowić : - Siwy -, AtV Krasnik -PaPkUu - -_- Pawel -FreshFeshFresh -Blip ^ -jarbeN -BlazE -Nikotyna -kylym cie - Maniak Jeśli o kimś zapomniałem Przepraszam Nara boty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Papa Masz może GG >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ^ ^Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi