Marta29 5 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 1. Nick: Marta 2. Imię Marta 3. Wiek: Napewno po 18-stce 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: załatwione 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Marta/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:Witam. Jestem Marta starzy gracze mnie znają, nowi poznają ;) Po około roku przerwy zateskniłam za CSC i wracam.. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałabym pomoc starej jak i nowej ekipie łapać "oszustów" :P 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:766006 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Tak jak kiedys, kazdego dnia gram po kilka godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):rano, południe, wieczór 13. Staż w Counter-Strike 1.6: okolo 10 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Na tak : +wiek +kultura +steam Z ta znajomoscia amx przesadzilas troche 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jak najbardziej na tak,stara gwardia +Bardzo miła i pomona +Rozpoznawalna +Teraz często grasz i ciesze się bardzo +Kulturalna Powodzonka kochana 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 DD2 jest otwarty dla ciebie zawsze. Nie będę czekał na resztę adminów bo podanie tak czy siak będzie przyjęte. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jako, że jestem odpowiedzialny za administrację Only DD2, potwierdzam przyjęcie do grona Administracji. Z wyrazami szacunku miło powitać Cię w gronie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi