Daumian 20 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) 1. Nick: Daumian 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Daumian/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Jestem osobą która dużo czasu poświecą grze. Uważam tak ponieważ na serwerze jailbreak kilka osób napisało rezygnacje. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na grę na serwerze mogę poświecić 3 godziny dziennie. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gram Przez cały tydzień. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: Półtora roku 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Niestety adminem jeszcze nie byłem. Ale kiedyś bylem strażnikiem na serwerze który został wyłączony. Edytowane 21 Maja 2017 przez Daumian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Na TAK +mikro +GT +Często go widać na serwerze +Ogarnia +Przeszedł mutację Ps. w 8 napisz Nie a w 12 chodzi o to jak długo grasz w cs 1.6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) Na NIE +mikro + GT -słabo rozpisany punkt 7. -punkt 8 i 10 napisany na odpał (w ósmym nawet nie raczyłeś napisać "nie") +mutacja -nie byłeś adminem Jak napisałem powyżej na razie twoje podanie mnie nie przekonuje P.S Nie zauważyłem 12 punktu... to jest żart ? Edytowane 20 Maja 2017 przez *Devix* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 NA TAK : + OGARNIA + SPOKO GOŚĆ , KULTURALNY + GT DOBRE + ZNA REGULAMIN - SŁABO SIĘ ROZPISAŁEŚ :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek** 77 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Na tak +GT +OGARNIA +zna regulamin +spoko gosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Na TAK: + Dobre mikro, przeszedł mutacje, + Spoko ziomek, dobrze się z nim gra, + Dobre GT, POWODZENIA! + Jest ogarnięty, + Dobra znajomość regulaminu, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Za okresem próbnym: + GT + Micro + Mutacja + Dużo Cie widać na serwerze. - Punkt 7 - Z tego co wiem co w temacie podania ma być napisany swój nick. - Punkty 9 i 10 nie są zgodne ze sobą. - Ogólnie podanie. Pozdrawiam Wiadro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Byłbym na tak, ale niestety nie... 1 prosty powód: -Jest nas za dużo, a serwerze gra mało osób, więcej administracji niż graczy, to nie potrzeba więcej administracji bo nic by nie robili... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoYebanY 8 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Na tak : To samo co NAVI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Na tak... Jesteś na serverze dosłownie 12/24 przez co masz dobrego GT, popracuj trochę nad kulturą osobistą, ale ogólnie spoko ziomek (można podragać xd) Weź popracuj też nad bogactwem słownictwa i rozbudowywaniem wypowiedzi/zdań Edytowane 21 Maja 2017 przez Rumunejszyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Użytkownik posiada warna. Podanie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi