BosterQu 0 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 1. Nick: BosterQu 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Jak najbardziej 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: Oczywiście 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/BosterQu/193.33.177.101:27156/ wiem mało mam ale teraz cały czas będę na serwerze :) 8. Parę słów o sobie **: Jestem aktywny codziennie na serwerze po 4 h . Mam doświadczenie już w administracji ponieważ byłem adminem serwera przez rok . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ znam sie na tym jak najbardziej 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dziennie około 4-5 godzin . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze od 17 do 21:30 a w weekendy od 9 do 17 . 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie lecz byłem na jednym serwerze który już nie istnieje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ty chyba chory jesteś nie dość ,że latasz odpalony na aimie to podanie piszesz... Do administracji polecam gracza zbanować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi