finek 0 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 nick mój : FiNeK nicka admina: Bruno data: 27.03.2013 godz: 12:20 dowód: Wszyscy co byli na serwie, np Klocuch12 opis: Bruno nie ogarnia admina [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 2 hours , 46 minutes and 51 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : FiNeK [AMXBans] Reason : ' skan ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 77.254.113.84 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 weź mnie nie rozśmieszaj skanowałeś z 2 rundy to się doczekałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finek 0 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ja tylko raz ze skanowałem w 1 rundzie i zaraz ban, mam swiadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie rozumiem. Przyznajesz się do skanowania z respa na resp i składasz skargę. Wytłumacz mi po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finek 0 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 bo bana dostałem na 3 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jak w ogóle można dawać bany za skany? Nie ogarniam tego :/ Nie ogarniasz to nie pisz | Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie wiem czy skanowałeś raz czy 10 razy, ale sam się do tego przyznałeś. 3h to nie 3 dni. Odczekasz. Może to cię nauczy że nie warto łamać regulaminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Odrzucone.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi