Samobójca 115 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) 1. Nick: Boom?! 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/648928 8. Parę słów o sobie **: Ogólnie Adminem na tym serwerze byłem już wcześniej, większość starej gwardii grająca na serwerze zna mnie bardzo dobrze. Poprzednio zrezygnowałem z admina z powodu moich małych spięć z jednym graczem, oraz spraw osobistych. Ale matura zdana, więc wracam do Gry :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo myślę, że się przydam. Znam bardzo dobrze regulamin, za mojej poprzedniej kadencji mieszkałem w tematach propozycje/bugi i myślę, że dobrze pełniłem swoją funkcję. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:202075756 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na pewno dziennie nie będzie mniej niż 2-3h dziennie. Będę też na steam aktywny więc jeśli ktoś do mnie napisze będę mógł reagować szybko na serwerze :) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy jak pracuję/Mam ustaloną szkołę. Południe-Wieczór... O tej porze myślę, że będę mógł wejść na serwer. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: CS:GO Nie mam zbyt dużego stażu, jakieś pół roku. Wychowałem się na cs 1.6 i dalej mam sentyment do tej gry. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem. Jak już mówiłem admina miałem na tym serwerze, na 1.6 miałem za to na jakiś 4 sieciach W tym 3 to były właśnie diablomody Edytowane 31 Maja 2017 przez Samobójca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki4225 0 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Wcześniej był adminem i w miarę ogarniał . Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro495 11 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Poznałem samą osobę mega człowiek Myślę że przyda się ktoś taki na stanowisku admina Po drugie bardzo często gra Boom Kochanie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zapraszam na PW. Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi