convers155 60 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Twój nick: eeeee` Nick oskarżonego: ZabityZaBity IP/SID oskarżonego (komenda status): nie moge sprawdzić, dostałem bana Godzina i data przewinienia: 19:00 01.06.2017 Opis sytuacji: Nie znam dobrze regulaminu serwera, nie wiedziałem, że będąc poza strefą terro, nie można bić terrorysty mimo iż on cie sam bije. Dał mi drugiego bana, wcześniej dał za to samo tylko w innej sytuacji. Przez tego chłopczyka nie mogę wejść na odd2. Chłopie o ile masz lat 20, to mózg został w gimnazjum najwidoczniej. Ogarnij się. Gram na tej sieci prawie od początku jej istnienia, a tu jakiś pachołek będzie mnie banował za byle co i z moją nie wiedzą. Gdy powiedziałem mu, że sprawdzę ile ma latek, dopiero dał mi bana (wszystko do wglądu z konwersacji). Hormony jeszcze buzują ? Żyjesz tylko komputerem ? Chyba tak, zakompleksiony chłopczyku Dowody (demo, SS, świadkowie): - Uwagi (opcjonalne): - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 no no masz racje nie znajomosc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania kolego z administracji Nie znam dobrze regulaminu serwera, nie wiedziałem, że będąc poza strefą terro, nie można bić terrorysty mimo iż on cie sam bije to juz wiesz X2 zapraszam za niecale 30 min:) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 5.29. Bicie spoza strefy TT (punkt dotyczy CT) - ban 5 minut; ban 30 minut; OD tej pory punkt będzie dotyczył również TT 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi