Daumian 20 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Twój nick: Daumian Nick oskarżonego: LEWANDOWSKI (: IP/SID oskarżonego (komenda status): 91.216.213.154 Nonsteam Godzina i data przewinienia: 20:41 Opis sytuacji: Gracz wchodzi nadmiernie do drużyny CT. Gracz buguje zabawę, chodzi mi tu o to że najpierw wyszedł z drużyny CT ale jak tylko zaczęła się zabawa to spowrotem wszedł do drużyny CT. Gracz nie zrobił tego pierwszy raz. Podobne sytuacje wykonywał już wcześniej. Dowody (demo, screeny, świadkowie): @CYGAN xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek** 77 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Choc nie bylo mnie wtedy na serwerze to wiem ze ten gracz caly czas wchodzi do CT , ma z 10 lat , tak jak juz damian napisal buguje zabawy. To tyle z mojej strony Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Powierdzam wszystko to co wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYGAN xD 44 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Gracz Lewandowski (: mimo wielu upomnień z mojej strony wciąż nie stosował się do kilku punktów regulaminu a mianowicie: w regulaminie 2.6 5.1 5.2 I jeszcze jak mówił w tle było słychać dosyć głośno telewizor więc chyba można to zaliczyć do 2.2 w regulaminie. Dodatkowo pojawił się FreeKill 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Gracz dostał dzisiaj już bana od Grzegorza na tydzień więc ja przedluzam go do 2 tygodni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi