NexT. 315 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 ja się pieszę ! i bym ogarnął z dd2 z 3 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 też się wcisnę jak znajdzie się miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagiKTm 3 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 z miłą chęcią bym zagrał , myślę że była by miła zabawa/atmosfera i wyrównana walka <3 ja z chęcią zagram ale niech będzie fajna organizacja <3 "Kubuś' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Oczywiscie jestem chetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Też jestem chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zamiast CI słabi to sami topowi się zgłaszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wydaje mi się, że fajna inicjatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhczi 1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 http://steamcommunity.com/profiles/76561198695920743 No to zagramy sobie mixa czekam na info od organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bRUNg 0 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłaszam się na ochotnika ,jeśli będzie taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Isy zglasza sie na ochotnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Okej ziomki, jeżeli chcielibyśmy to zagrać to już najwyższy czas, powiadomienie na czacie jest i ludzie się pytają kiedy to. Póki co zdeklarowali się (ale bez znajomości terminu): Marta, Kazuya, Skunik, Amej, Next, Kubuś, ISY, xanax, Mapet, Najeks, Layzo. Obito nie gra od dłuższego czasu w CSa to go nie wymienię. I teraz sprawa wygląda tak, potrzebujemy 20 graczy. Najlepiej jakby ta nasza 11 wybrała termin a pozostałą 9 dobierze się bez problemu myślę Jeszcze pozostaje sprawa TSa, bo myślę że najlepiej i najsprawiedliwiej byłoby składy wybrać na tsie przez ustalonych 4 kapitanów, i w ogóle żebyśmy siedzieli na jednym kanale ale w 4 pokojach, jak ostatnio Więc jak ktoś ma kanał i może zrobić pokoje na hasło byłoby fajnie jakby się zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryej 1 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Jo tyz sie zglaszam jak mozna... bobslejki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Najlepiej chyba byloby w piatek, moze w ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 no co Ty piątek ?! jak wtedy wszyscy piją XD mi by pasowało w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badek 0 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Fajny pomysł ja się na to pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 mi w piatek pasuje bo mam przerwe w treningach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Można prosić organizatora takowego turnieju o info ilu graczy się zapisało i na kiedy będzie ustalony termin turnieju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi