Złota Owca 624 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam , mam pewien problem z serwerem. Otóż przed moim odejściem zakupiłem vipa na ns. Nie grałem z miesiąc i dzisiaj chciałem wejść pograć na serwer i mnie wyebalo z powodem błędne haslo. Milosz sprawdzal w ftp i zadnego vipa na ns nie znalazł, reinstalowalem csa i wszystko by było ok, gdyby nie to ze zaraz po reinstalu wszedłem na serwer i bam, mam vipa. Wywalilo mi csa na chwilę, wszedłem na grę i chce wejść na serwer serwer znów kick ze błędne haslo. Wtf? PS. Po wejściu przed reinstalem po długiej przerwie usunelo mi config. Po reinstalu i wywaleniu gry znowu usunelo mi config przez Co prawdopodobnie nie mogę wejść do gry. Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Jakiego cs'a masz że co chwila ci usuwa config? Pobierz ta nowszą wersje v43 czy jak tam sie nazywa, cfg też znajdziesz pobieraj i wklej do cstrike. A podaj wycinek z konsoli po kicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Mam classicowego. A wycinek: BUILD 5787 SERWER (0 CRC) Server # 183 invalid password! kicked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topek 36 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Napisz, zgodnie z regulaminem kontaktu, a na pewno otrzymasz odp na problem, bo to moze byc cos z amxbansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 To jestem w stanie sam załatwić, nie przekierowuj go do właściciela, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi