Nemciooo 608 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam. Moim problem jest ping w cs:go. Na turniejowych waha się on w granicach 300-400, a na deathmatchach itp. ok. 200. Problem wystąpił od ostatniego turniejowego, który grałem- dla porównania wszedłem na serwer cs 1.6 i miałem 30 pingu, na tsa i też 30, a w cs:go było dalej 400. Pytam- czy to wina jakiś plików, czy może csa(na pewno nie internetu)? Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Musisz w menadżerów zadań, po kliknięciu alt,ctrl,dek wejść w szczegóły i ustawić priorytet na wysoki( cała moc komputera pojdzie na csa). Ja tak robilem i pomagalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 16 godzin temu, Sequell** napisał: Musisz w menadżerów zadań, po kliknięciu alt,ctrl,dek wejść w szczegóły i ustawić priorytet na wysoki( cała moc komputera pojdzie na csa). Ja tak robilem i pomagalo. Już tak próbowałem, nie pomagało. To jest coś w samym csie bo w innych grach mi normalnie internet działa. + za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Serwery CS GO są w różnych krajach. To oczywiste, że w takiej ameryce będziesz mieć wyższy ping niż w takiej już Polsce. Możliwe, że po prostu ci się nie poszczęściło z trafieniem na serwer. 17 godzin temu, Sequell** napisał: Musisz w menadżerów zadań, po kliknięciu alt,ctrl,dek wejść w szczegóły i ustawić priorytet na wysoki( cała moc komputera pojdzie na csa). Ja tak robilem i pomagalo. Może jeszcze usunąć system32? To nie chodzi o fps, a o ping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dziękuję za pomoc, Kardzio i Pride pomogli Pozdrawiam, do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi