Effcia 25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ejj, oglądał ktoś z Was już Przed Świtem 2? Jestem ciekawa czy opłaca się iść na to do kina, czy lepiej poczekać Jak ktoś oglądał i myśli, że warto to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Effcia, Ja oglądałem w Telewizji na kanale VOD, bo ostatnio dostaliśmy nowy Dekoder to dostaliśmy te kanały co się tam filmy wypożycza na miesiąc już przedwczoraj nam wyłączyli, ale warto zobaczyć mi się podobało :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oo, jak jest ciekawe i fajne tak samo jak poprzednie części, to sobie pójdę i obejrzę Dzięki Michu129, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 podobno fajny ale nie wiem bo nie oglądałem po zwiastunie sądze że 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja ogladalam i dla mnie nuda ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja takich filmów ogólnie nie lubie ale sądząc po zwiastunie i recenzjach to podobno dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Moje koleżanki po maratonie są podekscytowane. Mówią, że ostatnia część jest najlepsza Ja sobie i tak wole na necie pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Film fajny można obejrzeć,ale szału nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 hm, chyba się skuszę;p. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Całej Sagi nie oglądałem ale widziałem jedną część i szczerze to szału nie ma Chyba że ktoś lubi filmy z takiego gatunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Pro filmik, oglądałem go w kinie z żoną, jak wyszliśmy z kina, była bardzo przestraszona Saga Zmierch Czas na świt, jest najlepszym filmem jakim oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi