Turbo 0 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nick : TurboLink do SSów : http://www59.zippyshare.com/v/63887796/file.htmlWycinek z konsoli :Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check your console.Serwer : cod 45.000 Tylko to mam w konsoli cos mi sie zwaliło bo zawsze mi sie pokazywalo sry ze niema ale ss'y powinny starczyc macie moje sid STEAM_0:1:32769168 Sry ze dopiero teraz ale zippy nie chodzilo odrana a speedy mi nie chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Wycinek masz w consoli skopiuj i podaj od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: SS'y czyste. - Gracz zostaję odbanowanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi