nCore 0 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Czołgiem, poraz kolejny kupiłem VIPa na serwerze OnlyDD2 i poraz kolejny mam problem z AWP. Dostaje ciągle komunikat odnośnie przekroczenia limitu tejże broni. Pisałem do opiekuna serwera (Crypton) prywatną wiadomość, ale z tego co widze, jego aktywność na forum skończyła się około 23 maja. Od 5 dni mam z tym problem. Czy jest jakis Head Admin, który mógłby mi pomóc w tej kwestii ? Pozdrawiam, nCore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 A próbowałeś napisać do niego na steamie? Z tego co mi wiadomo tym się zajmuje właśnie Crypton, więc próbuj się dobić do niego na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na forum dzień w dzień ale muszę się przyznać do błędu nie zauważyłem wiadomości przepraszam , vip zostanie przedłużony o czas w którym nie działał ci poprawnie . Zamykam Edytowane 7 Czerwca 2017 przez Crypton2309 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi