=CroseOver= 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 1.Twój Nick:=CroseOver= 2.Nick admina/gracza który zawinił:niby ja 3.Admin/Gracz :GrooBY 4.Data i godzina:14:48:49 11/26/2012 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):byli świadkowie ale to dziec wiec niema co na nich liczyc. 6.Opis sytuacji:Grałem na serwie. Wiem że nieobowiązkowe jest dotykanie tej bomby która liczy czas. Tak jak to się dziś zdarzyło. Byłem pierwszy już biłem się z tt a tu jakieś dziecko przez mikro że on pierwszy jak ja zabiłem tt i dostałem bana. Powód kolejka. Oczywiście nieobowiązkowe jest dotykanie licznika czasu. Ale jak admin ufa na słowo 6latniemu dziecku i daje bany za nic to już coś musi być. To już niepierwszy raz. Moim skromnym zdaniem powinien się ogarnąć i nie ufać graczom tylko to sprawdzać a nie odrazu dziecko coś powie a admin jak mama na zawołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Myślę że skarga prawdziwa ponieważ wysilił się robiąc konto tylko po to aby ją napisać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Musze Cie zmartwić bo niby nie jest obowiązkowa ale ten kto przejdzie mapę i pierwszy użyje paki to on jest 1 ,nie ten co poleciał dalej do tt już. I proszę mnie nie obrażać bo ja nie słucham każdego co mi krzyczy do mikra tylko sam oceniam sytuacje jaka zaistniała i daje bany...Dziękuje dla mnie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 W sumie to prawda czasem , ja tak robię że mi piszą na u@ i patrze w konsoli kto był pierwszy . Więc ostrzeżenie GrooBY`ego będzie przestrogą dla innych adminów DR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRooBY 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 no ja też patrze za każdym razem jak mam dać bana do konsoli bo po coś ta paka chyba tam jest tak?. Żeby utrzymać kolejkę... i dla pewności ze ktoś nie kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi