Diablox9 505 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Imię: PawełWiek: 15 rocznikowoStaż na forum: Ponad 3 miesiące Doświadczenie w moderowaniu: Spore , byłem 2 miesiące temu tutaj J@ lecz odszedłem.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Codziennie min. 4h max 10hDlaczego właśnie Ty: Możecie mnie wybrać ponieważ jestem ogarniętym człowiekiem , mile spędzam czas z innymi oraz staram się pomagać jak ktoś ma jakiś problem.Jestem bardzo często na forum , jak na serwerze FFa tej sieci. Mogę nauczyć kogoś francuskiego Myślę że się nadam na Moderatora , pozdrowienia dla wszystkich użytkowników ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja jestem na tak. Mysle, że jest na tyle ogarnięty żeby sprostać... Siedzi długo na kompie... nawet z innych sieci ludzie go znajdują (hahahahahahha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Jestem na NiE. Czy wy chcecie dać małolatów na moderatora? A ponadto ukradłeś sygnaturę i avatar, a moderator nie powinien taki być. @edit Nie chodzi o tą sygne i avatar. Koniec dyskusji zdania nie zmienię. I tak jak kylym napisał co za dużo to nie zdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na NiE. Czy wy chcecie dać małolatów na moderatora? A ponadto ukradłeś sygnaturę i avatar, a moderator nie powinien taki być. Proszę bardzo , ChiLL dał mi zgodę żeby wziąść sygnature.A avatara sam zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na NIE.Masz już UBTeaM, Admina na FFa i Tłumacza. Co za dużo to nie zdrowo. A poza tym jesteś za młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NIE Masz UbTeam Admina na FFA i Tłumacza To po ogarniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na TAK ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na NIE.Masz już UBTeaM, Admina na FFa i Tłumacza. Co za dużo to nie zdrowo. A poza tym jesteś za młody. No właśnie dlatego się nadaje!!! Ogarnia inne rangi takie jak UnBan Team więc taki moderator to dla niego pestka. Jestem na TAK. Dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 TAK - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na Tak, na forum praktycznie zawsze kiedy jest potrzebny (wystarczy zobaczyć dział ub, zawsze w ciągu 15/20 min daje ub) więc z moderowaniem też ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na NieSzpam w podaniumasz już 3 rangi jesteś za młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi