kAnia123 10 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Piszę w sprawie wypadu na Woodstock , ponieważ jestem tam co roku i może też ktoś jezdzi zawsze mozna by bylo sie spotkać i jakies piwko walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touka 3 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja może będę, ale przez duże MOŻE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAnia123 10 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dawajcie ludzie dawajcie wiecej takich ludzi!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 W 2 dzień woodstock'u mam 18-stke i na 100% będę, także się pewnie stykniemy jakoś na piwko czy coś ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAnia123 10 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jestem bardzo zaaaaaaa! Wiec gdy bedzie zbliżał sie woodstock to musimy sie bardziej zorganizowac i podac jakies namiary na siebie! Teraz jeszcze mamy toszke czasu ,takze ludzie dawac dawac zbieramy ekkkkyype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi