Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Wiek: 16 Staż na forum:coś blisko, około 5 miesięcyDoświadczenie w moderowaniu: No nawet, chodź modkiem nigdy nie byłem Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?:min. 3h. Dlaczego właśnie Ty: Spędzam dużo czasu na forum, nie jak to blip było że jestem w grze a na forum "sobie bije te godzinki" Kluczowego powodu nie ma, myślę że się nadam Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) JEST2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) JEST3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) JEST4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) JEST5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) JEST6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) JEST7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na tak, Siwy na pewno oganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 TAK H na forum Aktywność na forum i wgl. Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NA WIELKIE TAK!! -wiek -aktywność na forum -ogarnie chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 na NIE: godziny na forum wbijasz, kiedy siedzisz na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie Gra i godziny bije na forum Nie ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 o tym mówie właśnie... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na TAK. Wymagania są więc czego się doczepić nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wymagania są , ale parę rzeczy mnie zniechęca :unsure: - Jak możesz mieć doświadczenie jeżeli nigdy nim nie byłeś wytłumacz mi to "No nawet, chodź modkiem nigdy nie byłem :)" - Grasz sobie i przez ten czas na forum siedzisz i bijesz godziny. Jak narazie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja powiem szczerze, że z niewleu osób na tym forum uważam Cie za prawdziwą... mimo wieku jaki nas dzieli jestem jak najbardziej na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinkaa 0 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja jestem na nie Powody u Chady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Jestem na nie!! -Jest Siwy -Siweje -Gdy gra,siwieje. Żartuje, pan Siwiulec powinien se poradzić, Pan Siwy, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Myślałem nad tym sporo bo co prawda nie byłeś nigdy moderatorem, ale zawsze musi być 1 raz i sądzę że dasz rade. Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty ale na probę! Tydzień czasu, nie dasz rady wyleciszJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi