FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Imię: PrzemekWiek: 21 latStaż na forum: 2/3 miechy Doświadczenie w moderowaniu: Dosyć dobre jestem moderatorem u kumpla na forum Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 5h dziennie Dlaczego właśnie Ty: Spędzam dużo czasu na forum no i myślę że się nadam Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Jest 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NA TAK -aktywność na forum jest -cały czas na forum jesteś NA DUŻE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na Tak : -Duzo czasu spędzasz na forum Uważam , iż ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na Tak -duzo czasu spedzasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tak +Aktywność na forum +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jesteś jeszcze admem na codzie i nwm czy ogarniesz to i to. Teraz coraz mniej jest admów. Ale dam ci tak - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem jak najbardziej na TAK. Na pewno sobie poradzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Rozjebałeś system "Dosyć dobre jestem moderatorem u kumpla na forum :)" Dziękuje dowidzenia. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niestety na nie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi