BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Imię: ArturWiek: 16Staż na forum: Od stycznia Doświadczenie w moderowaniu:Miał raz moda ale serwerownia padła i straciłem go Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 2-3HDlaczego właśnie Ty:Posiadałem już kiedyś Moda i wiem do czego się zobowiązuje Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) JEST2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) JEST3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) JEST4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) JEST5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) JEST6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) JEST7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na tak myśle że ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jestem na Tak. Mam nadzieję że ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 powinieneś ogarnąć TAK - wymagania spełnione ale tak jak w podaniu fresh'a nwm czy zdołasz ogarnąć cod'a i modka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 na Nie. Nie dawno straciłeś admina (prawdopodobnie z braku aktywności) więc nie sądzę żebyś miał czas jeszcze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Sory za szpam ale teraz mam więcej czasu i moja aktwność się poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Sory za szpam ale teraz mam więcej czasu i moja aktwność się poprawi Pierdu , pierdu. Nie wystarczy napisać "mam więcej czasu" straciłeś admina więc raczej nie licz na Moda. Szczerość boli ;/ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 na NIE to samo co wyżej brak czasu na admina, brak czasu na Modka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Niestety jestem na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi