Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Imię : PatrykWiek : 16Staż na forum : Po przerwie kilka dni lecz przed przerwą około 2 miesiące.Doświadczenie w moderowaniu : Ogromne, byłem moderatorem na 7 sieciach i 2 własne sieci Ile czasu możesz poświęcić dla forum ? : 4-5 godzin dziennieDlaczego właśnie Ty : Ponieważ nie ma żadnego moderatora, a ja się na tym doskonale znam, wiem że wiele osób powie że jestem za krótko lecz gdyby nie porozumienie sprzed kilku miesięcy byłbym nadal zwami Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Jest2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Jest 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jestem 6 dni i kilka godzin Myślę że na te jedno wymaganie może przymknąć oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Ja osobiście cie nie znam i nie wiem czy można powierzyć ci taką rolę, więc jestem na Nie, ale nie przekreśla to twoich szans na zostanie moderatorem ponieważ może inni znają cie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 LoL ? JAsne , że na nie 6 dni i na modka ? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Niestety , 6 dni to za mało. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 na NIE mało czasu spędzone na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 NIE - za mało siedzisz z nami na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nie - staż na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Również na NieJesteś za krótko na forum nie poznaje cię dobrze jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jesteś z nami za krótki. NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi