Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tym razem nominowany został @QubaS Zadajemy pytania. Czas: 5 dni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 To mejbi ja zacznę, aby zachęcić innych do pracy. Qubasa nie znam. Może raz lub dwa minąłem się z nim na ts'sie, dlatego moje pytania raczej będą ogólnikowe. Oczywiście nie zabraknie również pytań krepujących, które zawsze towarzyszą moim wypowiedziom. Bez zbędnego przedłużania zaczynam [P] Jaki masz Nick na forum? [P] Jaki masz Nick w CS? [P] Kto jest opiekunem serwera FFA? [P] Kto ma największego? Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 [P]Ile masz lat? [P]Gdzie mieszkasz? [P]Od kiedy jesteś na sieci? [P]Co będziesz robił w wakacje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czemu masz Wojewódzkiego na awatarze ? Czemu podrywasz małolaty? Czemu jesteś botem? Nauczysz się kiedyś grać? Czemu nie reklamujesz się na sieci XD? Masz ksywkę?Jeżeli tak to jaką? Ulubiony polityk? Ulubiony użytkownik na sieci? Ukochany użytkownik na sieci/FFA/ODD2? Słuchasz Zenka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi