Ivan 20 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam , mam do zaproponowania kary do pewnej kwesti , a mianowicie Do Podania na adminów przez róznych użytkowników. Co raz częściej widze podania żenujące wręcz smieszne , pod tym względem że gracze grają jeden dzień lub wiecej odrazu podania składają ... Wgl chyba nie czytają regulaminu tylko wzór , dadzą swoje dane i hejaa składają podanie i w dupie mają wymagania na Adma. Proponuje aby dawać warny tym graczom którzy nie zastosują się do wzoru ... Czyli powiedzmy ktoś może mieć Maksimum 1 Brak czegoś w podaniu... Czyli powiedzmy np Reklamy, itd ... Ale proponuje dać zeby ktoś może sie nie zastosować Np : Brak reklam lub dał ich za mało , aktywność na Forum , I może troche mniej niż 30h na serwerze ... Może być dopuszczalne 15-20 , lub ewentualnie brak mikro ... I jeśli ktoś bd miał więcej niż te braki Czyli niebd miał powiedzmy Mikro ale tylko mikro a wszystko inne ma jest Ok ... Ale jeśli ktoś np nie ma mikro , brak reklam i jeszcze więcej to powinien dostać Warna. Za co ? Za to że robi sobie z Administracji Jaja i nie czyta Wymagania na Admina , i uruchamia tzw. "Spam". Wiem że każdy może wyrazić swoje zdanie , i tego mu nie bronię , ale pomyślcie też ze spam się tworzy i ludzie robią sobie jaja z administracji , Te wymagania są po to żeby się do nich stosować a nie dla zabawy. I jeśli ktoś nie zastosuję się do Wymagań i ma 1-2 braki w podaniu , dostaję Warna i podanie jest od razu Zamykane. To moja propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jestem na TAK mnie to też bardzo denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jestem za , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jestem za :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Bardzo dobry pomysł wrecz świetny !!! 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi