qrnt 77 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Twój nick: :] Nick oskarżonego: Ada IP/SID oskarżonego (komenda status):STEAM_0:0:80279831 Godzina i data przewinienia:2017-06-22 12:30 Opis sytuacji:Wbiła Ada na serwer i mówię jej że gracz "Classic" bije spoza terenu TT a Ada mówi że nie mam dowodów że tak robił to ja sie pytam czemu jak Maus powiedział Adzie że bugowałem HP (a tego nie robiłem) to Ada chciała dać mi bana wtedy ona mówi że to admin i że może mu zaufać a ja na to przecież każdy gracz ma być traktowany tak samo a ona mówi że nie będzie takiej rozmowy prowadziła. Dowody (demo, SS, świadkowie): Natali585 , Neon , veteran Uwagi (opcjonalne): Edytowane 22 Czerwca 2017 przez qrnt Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Masz racje każdy GRACZ musi być traktowany tak samo. Maus to admini, nie gracz, admini wspierają się nawzajem, więc zaufała mu. A jak chcesz zgłosić gracza to zgłaszasz go z dowodami w dziale "Skargi". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi