Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dzisiejsze pytanie dnia z propozycji @Jeremaya Gattwold: Dlaczego Shino jest ciągle pijany? XDDDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bo On tylko żyje alkoholem i jest uzależniony Od tego,nie potrafi być z umiarem i dla Niego to jest najważniejsza rzecz na świecie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 A czemu nie, alkohole dobre dobre 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bo Shino się opieprza i woli pić zamiast opiekunować JB, które upada bez kappy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bo alkohol tylko dla kumatych xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Alkohol - good Woda - bleee @edit jest też druga opcja, jak Obeliks był mały to wpadł do kotła z magicznym napojem i mu tak zostało, więc pewnie Shino jak był mały wpadł do beczki z piewm i też mu tak zostało ^^ Edytowane 22 Czerwca 2017 przez SerwuSik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1 godzinę temu, OnlY NeW napisał: Bo alkohol tylko dla kumatych xD Wiec TY jestes abstynentem xd Bo jest alkoholikiem XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Nie podoba mi się pytanie, jednak odpowiem. On nie jest pijany! Po prostu w dzieciństwie się za bardzo rozluźniliśmy, no i tak mu zostało, że taki luźny ma głos, jak przepity głos Menelaosa spod Skleposa. ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja tam twierdzę, że ma zjarany głos xDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dziękuje za wysłuchanie mojej propozycji. Co do samego Krystiana S. Największy degenerat jakiego spotkałem. Nic tylko alkohol mu w głowie. Lecz poważnie rzecz ujmując, uważam go za porządnego człowieka, który mimo tego jak się zachowuje i jaki obraz człowieka przedstawia jest osobą o wielkim sercu. Jedna z najwspanialszych osób jakie spotkałem na tym forum. Szanuje go za to co robi dla swojej rodziny. Zgaduję, że wszyscy uznają to za żart, ale ja mówię poważnie... ...albo i nie. Moja kolejna propozycja na pytanie dnia: "Kto z forum najbardziej wpłynął na twoje życie" lub coś w tym guście XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi