Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 1. Rodzaj grafiki : Sygna 2. Kolorystyka : Dowolna 3. Tematyka : Kobiety/Motory/Drift ( Do wyboru, ale może być wszystko razem ) 4. Wymiary : Nie za wielkie takie akurat na sygne 5. Napis : Blip ^ & J@ cs-classic.pl 6. Dodatkowo : Proszę o wykazanie się pomysłowością i nie wklejanie tylko napisu na obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wiem że nie ma dziewczyn ani motorów ale myślę że ci się spodoba Troszkę nad tym siedzialem więc się starałem To wklejasz do podpisu [IMG]http://i1277.photobucket.com/albums/y500/TajpaN98/blip_zpsd704e68b.jpg[/IMG] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na razie przygarnę tą ale czekam może jeszcze ktoś coś ładnego zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak zainteresowania tematemJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi