toojatoo 4 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) No wiec wczoraj dostałem bana na 1h za obrazę admina (nie komentuje tego) Ale przejdźmy do sedna. Po tym banie mój CS nie czyta już waszego serwera, wchodzę na CS-a i wasz serwer ( is not respondent) . Próbowałem już dodaj serwer od nowa, ale dalej to samo, reinstalacja CS i nadal nic jakieś sugestie co może być przyczyną? Wrzucam jeszcze link do AMXBAN może się przyda http://amxbans.cs-classic.pl/bans/49404.html PS. Edutuje, prosze o przeniesienie do DD2, bo pomylilem sie Edytowane 22 Czerwca 2017 przez toojatoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Musisz wszystkiego próbowac, odczekałeś jakiś czas mówisz że nie pomogło, zresetuj router(net) w czasie gdy cs 1.6 włączony, wejdź na przykładowo FFa csc i spróbuj przekierować się na DD2 przez /server . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Sprawdz czy mozesz wejsc bo gdy dostales bana na godzine bodajze to obraziles admina jeszcze raz wiec przedluzylem Ci tego bana na 1 dzien , wiec jeszcze nie wygasl. Edytowane 22 Czerwca 2017 przez promistrz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toojatoo 4 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Miłosz napisał: Musisz wszystkiego próbowac, odczekałeś jakiś czas mówisz że nie pomogło, zresetuj router(net) w czasie gdy cs 1.6 włączony, wejdź na przykładowo FFa csc i spróbuj przekierować się na DD2 przez /server . Okey dzięki, przekierowanie przez /server pomogło (+ leci) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi