BorixxX 1 350 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nick: Borix^^ Powód rezygnacji: Brak chęci do gry na serwerze Cos od siebie: Ostatnimi czasy nikt praktycznie nie wchodzi na serwer jak jest to max 10 osób i to bardzo rzadko może raz na tydzień przeważnie tak max do 5 osób, a ja jako admin powinienem siedzieć na serwerze dość często, sam siedział nie będę. Powodem jest też to, że ostatnio przystopowałem trochę z 1.6 i bardziej w Globala zacząłem pykać. Dzięki za danie mi szansy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Przyjęte. Nie spodziewałem się tego. Flagi zaraz zostaną odebrane, proszę administrację forum o odebranie mu rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi