SHOKE 473 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam, Przychodzę do was tutaj z takim problemem, a mianowicie Nudziłem się i chciałem pobawić się lepszą jakością obrazu w cs 1.6 Ustawiłem w ustawieniach video "allow custom addon content", nacisnąłem apply i teraz gdy wchodzę w cs'a mam czarny obraz Reinstal cs'a i configu nie przyniósł rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Mam 2 teorie 1. Może w plikach csa została właśnie ta jakość obrazu, która właśnie nie działa i w plikach trzeba zmienić na normalną. 2. Może po prostu trzeba zmienić wersje csa na najnowszą Jeśli nie pomogłem to przepraszam >.< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 wystarczyło do parametrów startowych napisać " -nofbo " jak widać jestem mądry Prosze o zamkniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi