Nemciooo 608 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 1. Nick: Nemo. 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 15 wiosen. 4. Znajomość AMX (1-10): 4(tj. bardzo dobre bo komend jest bardzo dużo i każdej nikt nie zna ) 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Nemo./193.33.176.248:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Dawid, mam 15 lat i mieszkam w małej, pięknej wsi na pomorzu, która zwie się Olpuch. Od małego dziecka lubiłem dwie rzeczy: grać w gry komputerowe, oraz piłkę nożną. Po wakacjach będę uczęszczał do III klasy gimnazjum im. Bł. Ks. Jerzego Popiełuszki. Na serwerze zdążyłem już zapoznać się z praktycznie każdym członkiem "elity" serwera i myślę, że przyjąłem się dość miło 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym nim zostać, ponieważ kocham grać na tego typu serwerach- szczególnie na tym(bardzo przypadł mi do gustu). Myśle, że przydam się, ponieważ ostatnio są braki i problemy z serwerem, ale spróbuję z całych sił pomóc serwerowi i przysięgam, że nie zawiedziecie się Ponadto sądzę, że jest miejsce w tej administracji dla mnie 10. STEAM_ID**: STEAM_0:1:173495087(ale cs bez ) 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/3h dziennie może więcej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W wakacje od rana do wieczora, w dni szkolne: po 16 do 22, weekendy od 12 do 16. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Ok. 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Proszę administracje FFA oraz graczy o wypowiedzenie się pod tym podaniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONA 30 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na tak : + Stały gracz + Składka + Ogarnięty na swój wiek Edytowane 29 Czerwca 2017 przez POLONA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Na tak : +Widać że się stara +Składka +/- GT +Stały gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Przyjęte. Tak jak Polona zgłoś się do mnie w niedziele wszystko wtedy ogarniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi