Złota Owca 624 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick:OnlY NeW Nick oskarżonego:Grzegorz IP/SID oskarżonego (komenda status):STEAM_0:0:197102209 Godzina i data przewinienia:1.07.2017 20:20 ok Opis sytuacji: Więc, grzegorz prowadzi i daje zabawe w ostatnia reakcje. Mowi ze ostatnia reakcja napisz na say "Buzka to bot." Napisałem i on mnie zabił mowiąc ze tego nie widzi a wszystkich innych co napisali widzi. Dowody (demo, screeny, świadkowie): Wycinek z konsoli gdzie ewidentnie widać, że napisałem. To już nie pierwsza taka sytuacja gdzie grzegorz twierdzi że nie widzi co napisałem, przez co ginę za darmo. [Mafiozo] OnlY NeW : Buzka to bot. PS. Dodatkowo admin grzegorz Oszukuje więźniow. Mowi Odwołuje wam wszystkie nakazy i zakazy macie boksa po czym wyłącza walke i mowi, żartowałem totalny bezruch. A regulamin mówi jasno: 4.10 Klawisze mają zakaz okłamywania/żartowania sobie z więźniów w przypadku zabicia będzie to traktowanie jako FreeKill. to tyczy się również tego typu zachowania Edit@ Od razu uprzedzam że wycinek z konsoli jest prawdziwy, nie podrabiany. Na wypadek gbyby ktos chcial mi zarzucić specjalne prowokowanie skargi czy coś Edit2@ Opiekun może sprawdzić logi z godziny między 20:20 a 20:30 kiedy była zabawa. Edytowane 1 Lipca 2017 przez OnlY NeW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Napisałeś wtedy "buzka to bot." a zdanie ma sie zaczynac dużą literą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Teraz, qrnt napisał: Napisałeś wtedy "buzka to bot." a zdanie ma sie zaczynac dużą literą A ty masz problem z oczami? Napisałem że on wogole nie widzi co pisze, tylko jak jest ta zabawa. Po drugie napisałem to jeszcze raz, z dużej litery i z kropką na końcu po czym powiedział ze nie napisałem i wy to potwiedziliście mimo, że widzieliście(napisałem na say zwykłym), więc mam pytanie. On nie widzi czy nie chce widzieć? Bo dla mnie wygląda to tak jakby nie chciał tego widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Szczerze to mi do obojętne czy zostanę zdegradowany czy coś bo po to jest jb żeby się bawić a każdy kiedyś może popelnic błąd a ty szczególnie, na wszystkich byś skargi pisał tak jak z na ta skargę na właściciela mi to obojętne no i tak wiem że nic dobrego z tego nie wyjdzie ale nie wazne. Myślę że już długo tu grałem na jb i mysle że już dobiegł tego kres. Chyba czas na rezygnację bo już mam Cię dość na prawdę. I się kultury naucz bo jak grasz na tym dd2 to po prostu aż szkoda Cię słuchać, jak jakieś nie wyżyte dziecko, tyle odemnie Elo xd Edytowane 1 Lipca 2017 przez GrzegorzxD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Admin dostaje upomnienie. Następnym razem proszę sprawdzić (jeśli nie jest się pewny) w kosoli, czy ktoś napisał to co miał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi