MapetTV 61 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) 1. Nick: MapeT 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon : jest 6. Link do swojego GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/15168 7. Parę słów o sobie : Jestem sobie Mapet mam 17 lat, żyje sobie w Wawie i pracy żadnej nie mam. 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Ogarnianie osób z negatywnym nastawieniem, dzieci przeszkadzajacych innym graczom czy ludzi ktorzy nie umieja sie bawic 9. Steam_ID: STEAM_0:1:68772261 ; [U:1:137544523] ; 76561198097810251 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2h 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): gram codziennie w godzinach 16-20 czesto wczesniej 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2500h ponad 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 2 Lipca 2017 przez MapetTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 + aktywny na serwerze + zna SourceBans + Posiadał rangę admina + Znam go, wiem że jest ogarnięty Wybaczcie mu jednak pomyłkę, miał wrzucić podanie do szybkiej rekrutacji, ale nie zaczaił ( sam mu polecałem złożyć podanie bo wiem że się na tym zna :D) - popraw aktywność na forum, pozapoznawaj się z użytkownikami i zasadami, bo wiem że twoje konto nie było robione pod podanie Jestem zdecydowanie na TAK, a poprawa aktywności na forum to kwestia krótkiego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 +zna SB +posiadał admina +bardzo sympatyczny, opanowany i posiada mikro +aktywnosc na serwerze -mała aktywność na forum JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Znajomość SB + Działający mikrofon + Aktywność na serwie + Posiadał admina + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Podanie przyjęte zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi