StyLowYy 2 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Nick: Kocham Pania StyLowAa <33Link do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Kocham Pania StyLowAa <33 ||| Steam ID: STEAM_0:1:163992141 ||| Powod: Reklama ||| Nalozono: 03.07.2017 - 19:37:56 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC]Serwer: JailBreakLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/50876.html Dostałem bana za reklamę za napisanie "Roczka Foczka | CSSetti.pl" naprawdę? Reklama? Po pierwsze to nie żadna sieć tylko strona do wykupowania reklam z której ta sieć korzysta. Po drugie nie mam żadnego powodu, aby coś reklamować, po prostu napisałem dawny nick mojej dziewczyny i dostałem bana za reklamę, proszę o odbanowanie. Proszę o odbanowanie, bo kara moim zdaniem jest niesłuszna i upomnienie admina. Pozdrawiam, Tomek Edytowane 3 Lipca 2017 przez HYPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi