Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Jaka jest jedna rzecz, o której zawsze marzyłeś jako dziecko i nigdy jej nie dostałeś? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jest taka jedna rzecz, konsola DJ. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Szczerze,dla innych może się to wydawać dziwne,ale jedyna rzeczą o jakiej marzyłam gdy byłam mała to żeby wyzdrowieć i normalnie żyć i nie martwić się codziennie rano czy coś się złego nie wydarzy :/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie powiem ze to rzecz, ale zawsze chcialem miec psa.. I dalej nie mam.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Śmierć 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Bilet w jedną stronę na drugi brzeg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Tak naprawde marzyłem o ak-47 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hajs z komunii :/ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Od dziecka marzę o motocyklu i do dziś nie mam :C na szczęście za miesiąc zaczynam pracę to sobie kupie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Chciałem zawsze w domu hodować niedźwiedzia polarnego. Do dziś się zastanawiam czemu akurat niedźwiedź polarny ale dalej by było fajnie mieć takiego w domu Edytowane 4 Lipca 2017 przez SharD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Od dziecka marzyłem by dostać Super wielki potężny nieprzebijalny ( niewykrywalny dla dział samobieżnych ] anty rakietowy pływający, latający Czołg . A do tego chciałem cofnąć się w czasie chociaż raz do czasów Hitlerowskich ( razem z tym czołgiem ) I nieco pobawić się przeciwko ZSRR i Germanom A od 15 roku życia marze o pancerzu Airon-mena i również się cofnąć w czasie Wyobrażacie sobie minę Adolfa Hitlera jak leci do niego czołg / Airon-Men i machnięciem Ręki / Działa (Lufy) rozwala jego cała armie ? To samo tyczy się Juzefa Stalina :DD Ahh Hitler - TEŻ CHCE TO BUDOWAĆ MI TO JE**** PODLUDZIA A NIE NAUKOWCY hehehe XD Lecz to raczej nigdy się nie wydarzy ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 @Jeremaya Gattwold kurde wyprzedziłeś mnie z tą odpowiedzią >:( rodziców 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi