SHOKE 473 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Nick: HYPER Powód: chcę odpocząć trochę od cs'a , jakoś aktualnie nie mam chęci do grania. Czas nieobecności: tydzień Coś od siebie: Mówię tutaj o serwerze :} @Miłosz chodzi o to że nie chce mi się wbijać na serwa, pogram 1 rundę i mi się odechciewa siedzieć na serwerze i pilnować ludzi. Co do obowiązków na forum to jest inna sprawa. Wejdę raz, odwalę swoje i po kłopocie, a nie siedzieć jakiś dłuższy czas bo nikomu innemu z adminów nie chce się wbić Edytowane 4 Lipca 2017 przez HYPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 to słaby ten urlop jak masz odpocząć jedynie od cs , co bardziej cs jest jednak tą rozrywkąa nie obowiązki na forum ale okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 4 Lipca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi