qrnt 77 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1. Nick: :] 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 3 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/:]/193.33.176.248:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Witam mam na imię Dawid ,mieszkam na wsi niedaleko Krakowa która nosi nazwe "Kłaj".Gdy miałem 4 lata zacząłem się interesować piłką nożną ,a 2 lata po tym poznałem co to "Cs" i zacząłem w niego grać ,na strzałkach i enterze.Po wakacjach rozpocznę naukę w klasie 2 gimnazujm w Szkole Ogólnokształcącej im. księdza Jana Twardowskiego w Kłaju. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Chciałbym zostać administratorem dlatego ,że często jak gram nie ma admina i wtedy właśnie gra najwięcej osób które nie przestrzegają regulaminu ,a ja często przebywam na serwerze dlatego mogę łatwo temu zapobiedz. 10. STEAM_ID**: STEAM_2:0:1263701976 [no steam] 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 14-23 ,weekendy 9-24 ,a w wakacje podobnie jak w weekendy 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7-8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Na okres próbny: +GT +Ma Mikro(może nie do końca mutacja, ale nie przeszkadza jego głos) +Staż w cs +Miły i ogarnięty -Musi zakupić csa na steam -wiek, ale używa mózgu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Na Tak +mimo młodego wieku, bardzo ogarnięty moim zdaniem gracz +sam namawiałem go do podania +bardzo aktywny na serwerze, co widać nawet bez sprawdzania GT tylko w dziale "zgłoś czitera" -kup tego steam, 10 zł chyba nie szkoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dzisiaj wieczoram będe już miał cs na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wypowiedź pod własnym podaniem. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi