Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Zadajemy pytania dla @HYPER Czas: 5 dni 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dlaczego właśnie nick Hyper? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Browar śmieszku on na to odpowiedział już w pytaniu dnia. Coś z jakimś sklepem czy coś. Piszac z telefonu będę pisał cyferkami bo nie mam ochoty spamić [P] Zaczynamy 1. Kim ty do cholery jesteś? XD 2. Serio nie kojarzę. 3. Tyle xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) [P]Elko [P] Vittek? [P] Ile grasz w mt2? [P] Jak masz na imię? [P] Jaką pełnisz funkcję [P] Mam iść grać na ff'a abyś miał więcej roboty? [P] Jaką masz płeć? [P] Trujący pająk czy ork? [P] Dziki pies czy wilk? [P] Wiosna lato jesien zima? [P]Arka gdynia ????? ?????? [P] Kiedy wbijesz maxa? Edytowane 10 Lipca 2017 przez Mausik.! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) [P] Hejka [P] Jak życie? [P] A zdrówko? [P] Czemu taki wredny jesteś? [P] Już jesteś stary wiesz o tym? [P] Wiesz o tym że masz takiego farta że lohoho? [P] Jak tam twoja ukochana? [P] Ja tutaj wróce jeszcze! [P] Gdybyś mógł zmienić coś w swoim życiu, co byś zmienił? [P] Twój ulubiony kolor? [P] Jakie jest twoje największe marzenie? [P] Jak się tutaj znalazłeś? [P] Lubisz mnie może? [P] Albo czy Cię denerwuje? [P] Jak tam praca w UBteam? [P] Podoba się? [P] Zostaniesz w niej na dłużej? [P] Jakie masz zainteresowania? [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Lubisz piłkę nożną ?[P] Chelsea dobry klub nie?[P] Ulubiony film? [P] Oglądasz ponole?[P] Wiem ze dyskretnie [P] Diamentowy dzik?[P] Co najbardziej cenisz w ludziach? i Dlaczego akurat to?[P] Gdzie chciałbyś mieszkać?[P] Plany na resztę wakacji?[P] Jakie są twoje zalety?[P] Jaki masz kolor oczu?[P] Masz zeza?[P] Co lubisz w dziewczynach ?[P] Czego nie lubisz w dziewczynach ?[P] Co chciałbyś zrobić teraz ?[P] Ulubiona nutka ?[P] Wyślesz mi jakies? [P] Masz lęk wysokości? [P] Jesteś chamski? [P] Gdybyś mógł, ilu osobom z forum dałbyś bana na zawsze? [P] Od kiedy grasz w Counter Strike'a? [P] Już chyba dość tych pytać co? [P] Nie chcę Cię męczyć,wiesz? [P] Miłego dnia botku [P] Papatki Edytowane 10 Lipca 2017 przez Wercia. BÓJ SIĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) [P] Siema [P] Jak tam? [P] Grasz w cos poza cs? [P] Ile grasz w cs? [P] Wiesz ze wercia jest wredna? [P] I duzo pije? [P] Dobra tyle narazie Edytowane 10 Lipca 2017 przez Borix 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 [P] Jaki Alkohol pijesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 [P] Ile masz lat [P] Masz prawko? [P] Co najbardziej lubisz jeść [P] Miałeś już mandat? [P] Carrujesz Mausa w metinie? [P] Byłeś za granicą? ( gdzie ) [P] Brałeś coś kiedyś? ( narkotyki ) [P] Podoba ci się Besi? [P] To prawda, że kochasz się w Werci? [P] To prawda, że jesteś dziewczyną i jedziesz na modulatorze głosu? [P] Kupisz mi Donatora? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi