vaaS 948 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Nick: TGM Wiek: 18 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 7 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Jako admin na serwerze. Ile czasu poświęcasz forum?: Około 4 godzin dziennie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: WH, AIM, NoRecoil, NoFlash, NoSmoke, ESP, Speedhack. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Ogólnie nigdy nie posiadałem takowego stanowiska, ale wiem co i jak. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Jakub, liczę sobie 18 wiosen i mieszkam w stolicy Warmii i Mazur. Uwielbiam zabawę przy techno w klubie (czasem dobra jazda nie zaszkodzi). Zasady ortografii i interpunkcji trzymam na poziomie. Widząc co się ostatnio dzieje, chciałbym pomóc HYPER'owi, ponieważ mam dosyć dużo czasu w godzinach porannych jak i wieczornych, więc spokojnie mógłbym się zająć tą funkcją, zważywszy, że aktualnie nie pełnię żadnej funkcji na sieci. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Jestem na tak: +Ogarnie stanowisko +Doświadczony +Ma czas +Przyjazny +Wiek +Czas na forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Jestem na nie, to nie jest odpowiednia osoba na to stanowisko, stwierdzam, nie jest optymistycznie nastawiona do ludzi, gdzie jest to w tej funkcji bardzo przyjazne i mile widziane, nie ma, że ktoś powie Ci, że Cię nie lubi to zaraz mu się wieszasz na szyje, żeby było ciężej, takich ludzi to odsyła się do rangi donator jak sobie zapłaci MAX. Nie dałbym tej osobie nawet klikać po amxbansie w CS'ie a co dopiero dostęp do całej listy. Ewidentnie sztuczna osoba, nie chcę poparcia racji, tylko i wyłącznie wyrażam swoją opinię, fakt, że ten osobnik siedzi mi głęboko w dupie nie zmienia tego, że tak czy siak dałbym mu na nie. Choćby mu wystawiali opinię z tego DR'a (choć wiadomo, że tam każdy jest każdego wart - przynajmniej większość żeby nie urazić wszystkich) i tak nie zmieni to faktu, że ja naoglądałem się go w akcji CoD'a 201 jak i JB - syfiasty człowiek pod względem organizacji czy wykonywanych przez niego obowiązków, jak coś mu się nie uda, zrzuci to na kogoś albo schowa to w kieszeń, aby uszło mu na sucho. Moje zdanie na temat tego człowieka nie opiera się w sumie na tak dalekich obserwacjach. Konfident, kłamca, dwulicowy nieogarnięty człowiek, polecam pogadać z nim chwilę dla własnych doświadczeń, później jak najszybciej urwać kontakt. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) W sumie sam nie wiem co napisać. Przez pracę mam mniej czasu na siedzenie na forum i przydałaby się dodatkowa para rąk. Lecz nie wydaje mi się żebyś to był ty. Nic do ciebie nie mam, ale nie widzę Cię w tej posadzie. Niby wypisał @Nemo. jakieś twoje + że spędzasz czas itp itd. Tutaj jest potrzebna osoba, która miała już doczynienia z taką samą/podobną funkcją. Więc ja osobiście jestem na Nie Edytowane 29 Lipca 2017 przez SHOKE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ty i UBT? Miałbym poważny dylemat czy Ciebie przyjąłbym na stanowisko admina serwera, a co dopiero UBT. Według mnie nie ma mowy, bo się nie nadajesz, Tomek na górze wszystkie twoje problemy nadmienił, według mnie nie jesteś człowiekiem, którego można darzyć tak dużą odpowiedzialnością, bo mimo tego, że dużych szkód nie zdołałbyś narobić to i tak wolę żeby ich nie było wcale, bo lepiej zapobiegać niż leczyć. Poza tym jakoś nie wyobrażam sobie żebyś ty był wstanie ocenić demko, sprawdzić je od strony faktycznej, może do ss'ów byś się nadał, ale po co komu taki UBT co nawet demek nie ogarnie do końca. Dla mnie to jesteś takim samym odzwierciedleniem człowieka jak Diamentowy, tylko on w nieco gorszym wydaniu, ale to już mniejsza o tę refleksję. Co miałem napisać to napisałem. Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przepraszam, że dopiero teraz, ale było małe zainteresowanie i czekałem na więcej głosów... Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi