Rapcio 87 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) 1. Nick: Raperek 2. Imię: Mariusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Niestety, nie ale myślę że to nie jest jakiś ogromny problem 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: oczywiście, że tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Raperek/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Witam nazywam się Mariusz za mną już 18 wiosenek. W życiu prywatnym zajmuję się przede wszystkim sportem (czyt. Piłka Nożna lub siatkówka) Jak wiecie może ktoś mnie jeszcze tutaj kojarzy z Go Moda (Emzi Raper). Pasjonuję się także muzyką i sprawami dotyczących komputerów lub gier komputerowych.To by było na tyle dziękuję za uwagę 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Przede wszystkim godziny w których ja siedzę rzadko widuję jakiegoś admina a cheaterów bez liku 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Niestety NS :( ale jeżeli jest wymagany to zakupie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: myślę że w dni robocze coś ok 5-6 godzin, natomiast weekendy trochę mniej coś około 2-3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):hmm 8-15 20-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Pewnie nie jeden raz i pewnie nie ostatni :) Edytowane 10 Lipca 2017 przez Rapcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 2. Przegrane 30 godzin i przynajmniej 2 tygodnie spędzone na serwerze ---> To jest wymaganie, które od razu Cię skreśla, ale widzę, że na tym serwerze nie na to się patrzy: +Wiek. -Nie znasz amxx na 8, opiekunowie znają go max na 5. -GT masakra według mnie. +Staż w grze i adminowaniu. Pograj jeszcze z kilka tygodni i wtedy napisz podanie (moim zdaniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mnie się wydaje, że ten kret się nadaje Stary pręt już jesteś , amx znasz, byłeś admem na go modzie i tam było git, nie odwalałeś nic. Na serwie siedzi non stop nolife jobany... ;d, w cs grasz już jakiś czas, a myślę, że brak steam to nie bedzie taki duży problem. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Na NIE Niby wszystko ok wiek posiadanie wcześniej admina ale to GT mówi samo za siebie pograj z nami jeszcze trochę daj się lepiej poznać a wtedy z pewnością będę na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Wszystko git lecz popraw gt, na razie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi