damianzwolak 182 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 1. Nick:MrocznyZiemniak 2. Imię:Damianek 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Aktualnie nie 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/player/MrocznyZiemniak/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię damian mam 17 lat pochodzę z małej wioski, której nazwy nie pamiętam interesuje się elektrotechniką i informatyką w wolnym czasie lubię grać w gry i słuchać muzyki najczęściej robię jedno i drugie jednocześnie, słucham przede wszystkim Polskiego Rapu, a gram w Counter Strike najczęściej na Arence i na JB 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Aktualnie na serwerze jest problem z aktywnością adminów dużo graczy obraża wyzywa lub nie stosuje się do regulaminu zawsze staram się im tłumaczyć, że to źle i proszę, żeby przestali, ale w niektórych przypadkach nie mogę nic zrobić myślę, że jeżeli zostałbym administratorem mogilnym coś od siebie dodać i dbać o porządek na serwerze. 10.Steam_ID:STEAM_1:1:79588146 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze można mnie zobaczyć od 17-22 a w weekendy od 8-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2000 godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Podanie przyjęte na okres próbny, popraw swoją aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi