MagiKTm 3 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 1. Nick: ♫♥JAKUB-aka-Kubuś♥♫ 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): kupywany VIP wiele razy 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/639455 8. Parę słów o sobie **: Normalny 17 latek, chodzę do technikum energetyczne. Interesuje się Motocyklami, muzyką , lubię też pograć w piłkę nożną . Jestem miły,raczej spokojny dopóki mnie ktoś nie zdenerwuje. Jednakże myślę, że stali gracze na serwerze dobrze mnie znają. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym m.in.: chęć pomocy innym adminom i graczom na serwerze,i także o utrzymanie porządku na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:139918609 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5-8 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze/szkolne jak już to 16-22, weekendy od 12 do 2 w nocy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Ponad 1400h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie posiadałem Admina ale bardzo bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 + sprawne mikro + znajomosc SB +/- spokojny czasami sie denrwuje Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Znajomość SB + Działający mikrofon + Aktywność na serwie + Posiadał admina - Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie wiem jak oceniasz znajomość SB skoro nie posiadałeś admina, ale ok, może spojrzałeś na komendy i stwierdziłeś , że to izi, no problem + Aktywny na serwerze + Działające mikro - brak wprawy ws. administracji Jestem również za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 +spoko ziom +doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martuś 41 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) +aktywnosc na serwerze -nie posiadal admina -latwo sie denerwuje i wtedy naduzywa mikra zeby to pokazac -zdarza sie ze wyzywa inne osoby -nieraz jest gluchy na polecenia adminow Lubie Cie, ale nie widze Cie w tej roli Jestem na NIE Edytowane 14 Lipca 2017 przez Martuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Póki co jestem na nie popraw zachowanie na serwerze a pomyślimy Edytowane 15 Lipca 2017 przez Crypton2309 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi