BoNzO :P 72 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Twój nick: Grotto Wiek :24 Kilka słów o Tobie: No co ja tu będę dużo pisał :D Wesoły, lubie pograć w wolnym czasie ;p wygadany ;d i interesuje sie niczym raczej oprócz pracy xd Z resztą większość mnie zna :D Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Prosiło mnie kilka osób o napisanie podanka :D I chce pomóc administracji ;P Znam regulamin dość dobrze i moge od teraz poswiecac dużooo czasu na serwie :D więc GT nadrobie z resztą Ci co mnie znają wiedzą o tym ;p Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak, kilkakrotnie byłem tutaj adminem Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Mocne 6 Staż w grze: Uuu nwm z 4 lata Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Grotto/193.33.176.143:27015/ Przypominam że nadrobie to :D Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Dni robocze kilka godzin między 16 a 22 a weekendy to no life po całosci czyli więcej ;p Czy uiścisz składkę adminowską?: Tak 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada 98 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jestem na TAK. Grotto wydaję się być dość ogarniętą osobą, w roli administratora na pewno się sprawdzi . W okresie wakacyjnym widzę że frekwencja wielu osób zmalała, dlatego dodatkowe ręce nie będą zbędne. GT oczywiście do poprawki, no nie oszukujmy się za dobre nie jest. Na plus jest również składka i w miarę dobra znajomość amx. Gracz posiada także prawie czyste amxbans . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia 155 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak najbardziej na tak, rzeczywiście aktywność adminów spadła, więc pomoc się przyda. Ada wyczerpała temat więc nie mam co dużo pisać, bo i tak napisałabym to samo xd. Skoro GT poprawi, to nie ma najmniejszego problemu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Jak najbardziej na TAK! - GT wierze że nadrobi - Miły gość, pomógł mi zanim miałem tu adma( niecały rok temu xD) - Miał adma I BoNzO to spoko gość Edytowane 11 Lipca 2017 przez Shadow_Angel 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczorek 58 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak najbardziej na tak + Doswiadczenie +Spoko gosc! + Przemowi kazdemu do rozumu ^^ -GT, mam nadzieje ze poprawisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jestem na tak. Znam tego konia 2 lata i złego słowa o nim nie powiem, odpowiedni człowiek na odpowiednie miejsce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Admin się przyda, szczególnie w czasie wakacji, znam Cie i wiem że możesz nadrobić aktywność ( i oczywiście masz to zrobić), używanie przekleństw tylko od 23 i to z umiarem pamiętaj! Zgłoś się na pw, okres próbny. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi