Netsky 200 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 1. Nick: Netsky, Hardcore a nie disco, swirus 2. Imię Michał 3. Wiek: 26 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]**: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: grałem na róznych nickach : https://www.gametracker.com/player/Swirus./193.33.177.101:27156/ https://www.gametracker.com/player/Hardcore a nie Disco/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Jestem pozytywną osobą interesującą się sportem, lubię tulipany dlatego też mieszkam w Holandii oraz grube jointy mówię jak jest nie owijam w bawełnę bo kocham prawdę.. ogólnie jestem bardzo mądry a nie czytam książek. no i lubie kolor amarant chociaż nie wiem jak wygląda , ale brzmi fajnie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: bo często kiedy gram są haxy.. znam się na tym.. byłem adminem na tym serwie bardzo dobrym mam za sobą dużo zbanowanych haxów, rozpisanych dem.. w tym 2 adminów tego serwa posłałem do piachu za haxy. a tak w ogóle to mnie nie da się oszukać 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:1:58247031 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jestem codzień różnie.. miałem przerwe, ale jestem. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-22 a w weekendy często 13. Staż w Counter-Strike 1.6: kilka lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Na duze Tak ; +wiek +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Na Tak +wiek +doświadczenie +/- GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tak jak najbardziej + Stały bywalec +Zna się na rzecz +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jak najbardziej bez zastrzeżeń Tak: +Wiek +doświadczenie +amx +/- GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwerko 39 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) ja jestem na TAK : wiek +/- , składka + , doświadczenie + , amx + ... jedyne co mi nie pasuje to że sie popisujesz , takie pajacowanie głupie nie potrzebne nie wiem może taki charakter no ale wiek juz nie ten , nie pasuje @edit : Temat do zamknięcia ! No chyba że są równi i równiejsi Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 1. Osoba nie wykazuję się kulturą osobistą 2. Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj 3. Namawiano osoby trzecie do wypowiedzi w podaniu 4. Brakuje jakiegokolwiek podpunktu we wzorze 5. Wypowiedź we własnym podaniu grozi odrzuceniem kandydatury. Jeśli chcesz coś dodać użyj opcji edytuj. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Piwerko Kandydat na admina wypowiedział się we własnym podaniu . Do zamknięcia ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 9 minut temu, Piwerko napisał: ja jestem na TAK : wiek +/- , składka + , doświadczenie + , amx + ... jedyne co mi nie pasuje to że sie popisujesz , takie pajacowanie głupie nie potrzebne nie wiem może taki charakter no ale wiek juz nie ten , nie pasuje to jest podanie także rozpisz bardziej swoją wypowiedź na forum publicznym Popisuje się tzn? wjeżdzam zawsze w ranking? bije jak kaczki? czy rozmawiam i współpracuje z teamem? nie chciałbym Cię uraźić, ale nawet nie chciałbym się przed Tobą popisać mam 26 lat i gram przez internet. Chciałbym żebyś rozwinął ten termin "Pajacowanie" przypominam, że to jest podanie i każda wypowiedź się liczy w szczególe Admina. Pozdrawiam i czekam na Twoja odpowiedź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makalele 45 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jestem na tak +wiek +gt +mikro - wypowiedzenie sie pod podaniem (Masz opcje edit) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 to sobie na pw napiszecie bo ja temat zamykam. Nie mam na co czekać bo jest problem z adminami i popyt mały na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi