onlinei 4 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam. Otóż mam taki problem, że nie mogę wejść nas serwer gdy jest mapa cs_bikini. Wyświetla mi się komunikat: "Cannot continue without model maps/cs_bikini.bsp, dissconecting." Ma ktoś pomysł czym to może być spowodowane? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Może być to problem mapy, czyli prawdopodobnie źle Ci się pobrała. Wejdź w folder z zainstalowanym csem, później w maps i odszukaj plik cs_bikini.bsp i usuń go. Przy następnym wejściu na serwer, gdy ta mapa będzie obecnie na serwerze grana ten plik powinien Ci się pobrać jeszcze raz i powinno już wszystko działać mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Wyszukaj plik mapy w folderze z cs. Pobierze ci się na nowo. Ten dział nie jest od tego. XDDD nie zdążyłam. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi