lift 0 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Stałe 60FPS w CSGO Cześć, wczoraj wieczorem zrobiłem aktualizacje Windowsa 10, bylo juz pozno wiec poszedlem spac. rano wstaje odpalam lapka aktualizuje mi się cs go, wchodze do gry i mam stałe 60 FPS, ani mniej ani wiecej, czy to w menu czy w grze, mm stałe 60 fPS jest, do tego myszka w grze dziwnie, płynnie nie da sie celowac. Wyłączyłem te nagrywanie z gry w XBox, synchornizacja pionowa tez wylaczona i dalej to samo... Pomocy Jeszcze przed tym miałem ok. 150FPS. Specyfikacja: Acer Aspire V 15 Intel core i5-5200U Nividia Ge force 940m 4 GB, 8gb ram Windows 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Jeśli teraz aktualizowałeś na win 10 z innego systemu to bądź świadom tego, że win 10 zżera bardzo mocno zasoby komputera i to normalne że są mocno niższe fpsy we wszystkich grach. Natomiast jeśli to była zwykła aktualizacja windowsa, to po wejściu w csa sprawdź komendę fps_max. Możliwe że masz zablokowane na 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 W panelu sterowania nvidia wyłącz synchronizację pionową, bądź w ustawieniach steama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi