Samobójca 115 Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witam Zapewne wiele osób zna grę Shakes & Fidget, ale opiszę ją tu krótko, a następnie serwer na którym obecnie gram. W grze mamy do wyboru 3 profesje (Zwiadowca,Wojownik,Mag) oraz 8 ras. Generalnie rozchodzi się o to, aby wykonywać zadania z karczmy i walczyć z plugawymi potworami które znajdują się w lochach Za wykonywanie zadań dostajemy Exp,Złoto,Grzyby (i nie są to grzybki halucynki xd), oraz zdobywamy przedmioty dla swojej postaci. A teraz przejdę do sedna. JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁA SIĘ GRA NA NORMALNYM SERWERZE, TO ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA PRIVA Link: http://aragium.pl/ Obecnie są 3 serwery: Easy/Medium/Hard Na start dostajemy mnóstwo grzybów co jest w tej grze "walutą specjalną" P.S: Jakby ktoś chciał pograć ze mną, to zapraszam na serwer HARD, mamy tam Gildie top1 na serwerze, a i będę mógł pomóc w razie pytań P.S2: Na serwerze istnieje chat globalny, oraz jest możliwość pobrania Aplikacji na telefon <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Halo halo dodałeś to w grach przeglądarkowych a to jest gra na steamie! Gram na 15 polska od wczoraj i mam 21lvl bo dziś dzień pd. Nie kręcą mnie jakieś inne tryby niż klasyczny, ale dobrze, że ktoś się zajmuje tu tą klasyczną, dobrą grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 ŚWIAT 15 POLSKA ZAPRASZAM, NASZA GILDIA JEST NR 93!!! KTO CHĘTNY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Zacząłem grać z nudów. Nick Sequell** dodajcie jak chcecie mam na razie 2 poziom ale szybko zrobie ten 15-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi