Slipknot 17 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 1. Nick: SlipknoT^ 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 17 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8-10 5. Sprawny i działający mikrofon: Posiadam mikrofon uszkodzony (ale działający) 6. Składka: Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/SlipknoT^/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Studiuję się na Technik informatyk.lubię grać na gitarze oraz interesuje się Muzyką. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Składam podanie ponieważ zauważyłem że przeważnie jestem w godzinach gdzie nie ma Admina i chciałbym pomóc. 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Aktualnie Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy od dnia , 4-8H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Czasami jestem z rana , często gram w południe. Wieczorem jestem codziennie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Przyjęty. Pisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi