makalele 45 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Nick: Makalele? Powód: Wakacje Czas nieobecności: z 2tyg Coś od siebie: Jak sie uda to czasami bede wbijac na pare minutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @Miłosz @Discus Halo, raz raz, zaglądajcie tu chociaż czasami. Macie największą ilość adminów, więc chyba też trzeba częściej tu przeglądać. @Miłosz Pokaż temat rybka, to porozmawiamy. Jeden opiekun z serwera się odezwie i zamykam. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 @Kasia! moge Ci pokazac tematy w których ty akceptujesz je bez naszego postu @Browar , jak ja uwielbiam jak ktoś się regułkami z forum zasłania. I gdzie tu jest logika? Jest temat napisany przez mojego admina , który ten temat jest zamykany przez Kasię , akceptowany .. a ja , jako opiekun o tym nic nie wiem. Temat zamykany jest po moim poście albo Discusa. To nie jest kłótnia, bo nie mam czasu na takie coś :] To jest twoje ego , bo musiałeś się wypowiedzieć w temacie o którym wiesz tyle ile ... : ] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) @Miłosz admini z waszego serwera są waszymi podwładnymi i to wasz obowiązek wypowiadać się w tych postach o nieobecnościach itp, to Wy odpowiadacie za nich przed górą administracji całej sieci, więc to wasz obowiązek akceptować, lub też nie, ich nieobecności (taki jest moje zdanie, ale na pewno tak też jest) PS: @Miłosz nie patrzyłem na regułki z forum, napisałem co myślę, koniec tematu o mojej wypowiedzi, tu nie jest miejsce na kłótnie Edytowane 17 Lipca 2017 przez Browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi