jastrzab 0 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 1. Twój Nick: Jastrząb 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego:Phantom 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:119019689 5. Data i godzina zdarzenia: 15:10 16.07.2017 6. Mapa:ba.jail.lego2k17 7. Opis sytuacji: Nie powtórzenie po proźbie i i fk na mnie 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): screen 9. Wynik/numer rundy/czas: wynik 2/6 numer rundy :9/czas 15:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocik 31 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) 5.16 Prowadzący jest zobowiązany do powtórzenia polecenia gdy wiezień napisze "powtorz" w przeciwnym wypadku zgładzenia gracza wiąże się z FD dla niego. (Prowadzący nie musi powtarzać tego samego polecenia więcej niż raz). Powtorzył raz wiecej nie musiał Edytowane 16 Lipca 2017 przez Bocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) A gdzie masz ss gdzie pisałeś powtórz. Jeżeli powiedział więcej niż raz, nie musi więcej powtarzać. Ja nie wiem po co prujesz, trzeba słuchać prowadzącego, a nie myśleć o niebieskich migdałach. Edytowane 16 Lipca 2017 przez ceberi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 powtórzył raz i tyle wystarczy tak jest w regulaminie servera a pkt regulaminu masz u bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 5.16 Prowadzący jest zobowiązany do powtórzenia polecenia gdy wiezień napisze "powtorz" w przeciwnym wypadku zgładzenia gracza wiąże się z FD dla niego. (Prowadzący nie musi powtarzać tego samego polecenia więcej niż raz) Po pierwsze.. ty napisałeś pow torz ( oglądałem demo ) więc prowadzący mógł tego nie zauważyć ( po poprawnym napisaniu powtórz prowadzącemu wyskakuje duży CZYTELNY komunikat na czacie.. ) A po drugie, prowadzący już raz powtórzył.. było słuchać, a nie zajmować się innymi sprawami. Jak dla mnie skarga do odrzucenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Nie musi ct powtarzac w nieskonczonosc polecenia poniewaz 1 osoba nie doslyszala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Zabrania się pisania "dodam demko gdy się pojawi" itp. nie masz demka - nie piszesz skargi. Po 2, co w tej skardze da ci ten screen jak jest tam tylko twój fk? Hmmm... może następne nadużywanie fk. Po 3 bezpodstawny kick z ct? Tak naprawde napisałeś skarge na siebie. A co do skargi to juz Bocik wstawił punkt z regulaminu. Edytowane 16 Lipca 2017 przez mr_lump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Masz 24h na wstawienie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Brak demka Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi