SHOKE 473 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Nick: SHOKE Powód rezygnacji: Brak chęci do gry na serwerze Odd2 , jakiś czas tam spędziłem i łapałem cziterów . Czas wyjechać również gdzieś na wakacje i też nie będzie czasu na granie. Cos od siebie: Na posadzie UBT mogę pozostać ;} Forum będę dalej tak samo odwiedział często bo odpalenie strony nie jest takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Powodzonka Patrys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Luzno ziom, jeszcze ja zostalem ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 przepaliłeś sobie kabelki i robisz jakieś akcje że odchodzisz od dd2 , zobacze twoje podanie powrotne to cie zaj*bie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi